Toimitusehdot ja tietosuojaseloste

Yleistä

Tältä sivulta löydät Ketunlaukun tilaus-, maksu- ja toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen. Tutustuthan niihin ennen tilaustasi väärinkäsitysten välttämiseksi.

Ketunlaukku myy eettisesti valmistettuja, kustomoitavia tekstiilituotteita yrityksille sekä yksityishenkilöille Suomeen. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Ketunlaukku on verkkokauppa, eikä meillä ole erillisiä myymälätiloja. Kaikki tuotteet toimitetaan postitse, eikä niitä voi noutaa.

Tuotteet

Koska tuotteemme valmistetaan suurelta osin käsityönä, ne saattavat poiketa hieman verkkokaupan tuotesivulla ilmoitetuista tiedoista esimerkiksi kooltaan tai painatuksen sijainnilta. Tuotekuvat pyritään esittämään mahdollisimman todenmukaisina, mutta teknisistä syistä ruudulla näkyvät värit saattavat poiketa hieman todellisuudesta.

Tuotteet valmistetaan ja pakataan kotonamme, jossa asuu myös Mörkö-kissa ja Nappi-koira. Siistimistoimenpiteistä huolimatta allergeenejä saattaa kulkeutua tuotteiden mukana.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne verkkokaupan maksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai tilaukseen liittyviin yhteydenottoihin, ellei erikseen toisin mainita.

Suurempien tuotemäärien (yli 10 kpl) kohdalla otathan ensin yhteyttä sähköpostilla, jotta voimme varmistaa tuotteiden saatavuuden ja toimitusajan.

Tarkistathan että kaikki yhteystietosi ovat oikeat. Ongelmatilanteissa (saatavuus, toteutus ei onnistu teknisistä syistä) otamme yhteyttä sähköpostitse. Jos asiakasta ei saada kiinni ja ongelmatilannetta ei saada ratkaistua, peruutamme tilauksen ja palautamme maksun kahden viikon kuluttua ensimmäisesti yhteydenottoyrityksestä.

Tilatessasi verkkokaupasta sitoudut voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusehdot

Toimitusaika

Lähes kaikki tuotteemme valmistetaan tilauksesta. Tuotteiden valmistusaika on 1-4 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postipakettina, joiden kuljetusaika on noin 2-4 arkipäivää. Emme vastaa postin kuljetusajoista. Jos tilauksellasi on kiire, voit varmistaa tuotteiden valmistusajan ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai somessa.

Pyrimme ilmoittamaan kaikista poikkeuksellisista toimitusajoista ja viivästyksistä (esim. lomat) näkyvästi verkkokaupan yläosassa.

Ketunlaukku ei vastaa noutamattomista postipaketeista.

Postikulut

 • Yli 35 euron tilaukset:
  • Toimitus kirjeenä, tai suurikokoiset tilaukset pakettina 0,00 €
 • Alle 35 euron tilaukset:
  • Toimitus kirjeenä, tai suurikokoiset tilaukset pakettina 3,00 €

Maksutavat

 • PayPal

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja palautuksen kuluista vastaa asiakas. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia.  Palautusoikeus ei koske selvästi räätälöityjä, asiakkaan toiveiden mukaan valmistettuja tuotteita (esimerkiksi painatukset vapaavalintaisella tekstillä).

Otathan yhteyttä sähköpostilla ennen palautusta.

Vikatilanteet ja reklamaatio

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää! Jos tuotteissa ilmenee vikoja, ota yhteyttä sähköpostilla tiia [at] ketunlaukku.fi.

Tietosuojaseloste (laadittu 7.8 2018)

Rekisterinpitäjä:
Ketunlaukku / Tiia Koskinen
Vaajakatu 5 D 74
33720 Tampere
tiia [at] ketunlaukku.fi

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle, et voi tilata tuotteita verkkokaupastamme antamatta toimitukseen tarvittavia henkilötietoja.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on erillinen suostumus.

Henkilötietojasi vastaanottavat ja käsittelevät verkkokaupan toiminnan kannalta välttämättömät osapuolet, kuten Ketunlaukku, maksunvälittäjät ja kuljetuksesta vastaavat yritykset.

Säilytämme henkilötietojasi verkkokaupassa yhden vuoden ajan, sähköpostiarkistosssa yhden vuoden ajan ja kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan.

Sinulla on seuraavat oikeudet:

 • oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
 • oikeus tietojen oikaisemiseen
 • oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
 • oikeus vastustaa käsittelyä
 • oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
 • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on oikeus vaatia henkilötietojen poistoa vain jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Ilmainen toimitus

yli 35 euron tilauksiin

Eettisesti valmistettu

ja läpinäkyvä tuotanto

Sinua varten

käsityönä tilauksesta

Turvalliset maksutavat

Checkout-maksupalvelulla

COPYRIGHT © 2019 · KETUNLAUKKU · Y-TUNNUS 2924568-5